Online áruházzal kapcsolatos információk

Rendelés után követés: MPL Magyar Posta

Termékinformáció, vásárlási tanácsok: http://www.militarykings.hu .

Szállítási költségek MPL (Magyar Posta)

A http://www.militarykings.hu -től megrendelt termékek esetében a szállítás költsége bruttó 1490 Ft. A szállítás költségét a megrendelés leadása előtt tekintheti meg. Ha a kiszállítás több részletből áll, a szállítási költséget csak egyszer számoljuk fel.

Fizetés

Átutalás: a megrendelést követően a visszaigazoló e-mail alapján történő fizetés a 18203174-01262613-10010012 bankszámlájára. Közlemény rovatba kérjük feltüntetni a rendelés Cikkszámát!

Visszaküldés

Az online boltból rendelt, és most szeretne élni 14 napos elállási jogával, és az árut teljesen vagy részben visszaküldeni?

A visszaküldés gyors lebonyolítása érdekében a következőket javasoljuk:

Teljesen, az esetleges tartozékokkal együtt csomagolja be az árut, amelyet szeretne visszaküldeni. A szállítás során keletkezett károk elkerülése érdekében azt javasoljuk, hogy használja az eredeti csomagolást. De használhat bármilyen más, a biztonságos szállítás feltételeinek megfelelő csomagolást.

Visszaküldési cím: 3351 Verpelét Szabadság Tér 1 Amennyiben kérdése van a visszaküldés menetével kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba vevőszolgálatunkkal. A vevőszolgálatot elérheti hétfőtől-péntekig 8 és 17 óra között, telefonon a +36309446818.-es számon vagy e-mailen a militarykings6@gmail.com címen.

Általános Szerződési Feltételek Webáruház

A webáruház működésével, megrendelési, szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken állunk rendelkezésére:

Cégnév: László Lajos E.V
• Székhely és telephely: 3351 Verpelét Szabadság Tér 1
• Számlaszám: …………………….
• Ügyfélszolgálat email címe: militarykings6@gmail.com
• Ügyfélszolgálat telefonszáma: +36309446818
• Kapcsolattartó neve: László Lajos E.V
• Domain és tárhelyszolgáltatónk elérhetőség:
Magyar Hosting Kft.

H-1132 Budapest

Victor Hugo u. 18-22.

+36 1 700 2323
1. A vásárlás módja

A vevő szabad böngészés során vagy a keresőmező használata által ismerheti meg a http://www.militarykings.hu (székhely: 3351 Verpelét Szabadság Tér 1; Telefonszám:+ 36309446818 e-mail: militarykings6@gmail.com ;
Vásárlás előtt a vevőnek lehetősége van kedvezményes kuponját beváltani, amennyiben rendelkezik ilyennel. (A http://www.militarykings.hu .rendszeresen alkalmaz vásárlást segítő kedvezményeket. Ilyen a http://www.militarykings.hu által kiadott kedvezmény-kupon is. Fontos tudni, hogy a kedvezmény-kupon csak teljes árú termék vásárlása esetén váltható be. Leárazott vagy akciós termékekre a kedvezmények, kuponok nem vonatkoznak.)
• Lehetőség van kiválasztani, hogy a belépés már regisztrált vevőként történik, vagy új vevőként kíván valaki regisztrálni, esetleg regisztráció nélkül akar vásárolni. Ha a vevő korábban már regisztrált vevőként vásárolt a http://www.militarykings.hu webáruházában, meg kell adnia a korábbi regisztráció során megadott e-mail címét és jelszavát. Ha új vevőként szeretne valaki regisztrálni, akkor meg kell adnia a vásárláshoz szükséges adatait, amelyeket a rendszer rögzít, és a legközelebbi vásárlás alkalmával már csak be kell jelentkeznie. Regisztráció nélküli vásárlás esetén számlázási és a szállítási címet szükséges megjelölni.
• A vásárlás, azaz a szerződéskötés technikai lépései:
kosárba helyezés;
fizetés módjának kiválasztása;
fizetési kötelezettséggel járó végleges rendelés leadása (szerződési nyilatkozat megtétele);
Ezen lépésnél van lehetősége a vevőnek az általa bevitt adatok javítására.
visszaigazoló e-mail érkezése.
(Minden rendelésről haladéktalanul egy automatikus e-mailt küld a http://www.militarykings.hu mely azt igazolja, hogy az adásvételi szerződés létrejött. Amennyiben a visszaigazolás a vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb negyvennyolc (48) órán belül a vevőhöz nem érkezik meg, a vevő mentesülhet a szerződéses kötelezettség alól. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a http://www.militarykings.hu -hez mint eladóhoz, illetve a vevőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik.)
A megkötendő szerződés írásbeli szerződésnek minősül, a http://www.militarykings.hu rögzíti a szerződést, és ennek egy példányát a termék átvételekor átadja a vevőnek, amennyiben igényt tart rá. A szerződés nyelve a magyar.
Az online rendelések feldolgozása időtartama az árukészlet állapotától, illetve a bejövő megrendelések számától függ, 2-7 nap.
Fizetési módok, átvétel módja, árak
Fizetés módja Átvétel módja

Készpénz (a boltban elárusító helyen történő átvétel): Készpénzzel történő fizetés a termékek átvételekor. A vevő készpénzben fizeti meg a teljes
Előre utalás: Ez esetben a teljes vételárat és a szállítási költséget számlázza a László Lajos E.V, és a számlát 10 napos fizetési határidőre kiállítva, e-mailben eljuttatja a vevőnek. Megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a megrendelés azonosítót!
A termékek kiszállítása a számla kiegyenlítése után történik. Az eredeti számlát a megrendelt termékekkel együtt juttatja el a László Lajos E.V a vevőhöz.
A kiszállítás futárszolgálaton vagy a MPL (Magyar Posta)keresztül történik.
A http://www.militarykings.hu árai a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyek a webáruházban a termékek mellett találhatók. Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák, de nem tartalmazzák a szállítási költséget. Bruttó 1490 Ft-ot számolunk fel szállítási költségként. A szállítási költség a pénztár folyamat során a megrendelés véglegesítése előtt látható. A szállítási költségen felüli, egyéb költség nem merül fel a vásárlás kapcsán. Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, a http://www.militarykings.hu fenntartja a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése, illetve módosítása után a http://www.militarykings.hu azonnal tájékoztatja a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.
Szállítás
A termék szállítási idejét, mely jellemzően kettő-tíz (2-10) nap. A vevő tájékoztatást kap a szállítási időpontról, melyet megváltoztathat, amennyiben az adott időpontban előreláthatólag az árut nem tudja átvenni.

A kiszállítás csak magyarországi címre lehetséges. A csomagot futárral szállíttatja ki a http://www.militarykings.hu munkanapokon 08:00 – 17:00 óra között. Amennyiben a csomagot a vevő nem tudja átvenni, a futár ismételten megkísérli a kiszállítást. Ha a vevő a második alkalommal sem tartózkodik a szállítási címen és nem veszi át csomagját, az áru visszaküldésre kerül, és a megrendelés törlődik. Ebben az esetben a vevő visszakapja az általa esetlegesen már megfizetett vételárat.

A terméket szállító futár egy címen maximum bruttó 100 000 Ft-ot vesz át, ezen összeg feletti készpénzes vásárlás esetén csak személyes átvétellel veheti át az árut a vevő. (Előre utalásra, természetesen van lehetőség ezen összeg fölött is, ezen esetekben a vevő kiszállítást is kérhet.)

Tulajdonjogi kikötés
A leszállított áru a teljes vételár kifizetéséig a László Lajos E.V tulajdonában marad.

Adatok módosítása
A vevő a megrendelés összesítő során, melyet a végleges rendelés leadása (szerződési nyilatkozat megtétele) előtt van lehetősége áttekinteni, láthatja és ellenőrizheti, hogy helyes adatokat adott-e meg. Amennyiben az adatok mégsem stimmelnek a megrendelés leadása után, a vevőnek a László Lajos E.V ügyfélszolgálatán, a (http://www.militarykings.hu) van lehetősége azok javítására. A megrendelések az árukészlet függvényében kerülnek feldolgozásra, ami akár azonnali feldolgozást is jelenthet.

Panaszkezelés, fogyasztónak minősülő vevő elállási/felmondási joga
Az Ügyfél a termékkel vagy a http://www.militarykings.hu tevékenységével kapcsolatos fogyasztói kifogásait az alábbi elérhetőségeken terjesztheti elő:

Vásárlói ügyfélszolgálat (http://www.militarykings.hu ): László Lajos E.V

Központi cím: 3351 Verpelét Szabadság Tér 1
Telefonos ügyfélszolgálat nyitva tartás:+36309446818 Hétköznap: 9-18 óráig
Telefonszám: +36309446818
E-mail: militarykings6@gmail.com
Az Ügyfél a termékkel vagy a tevékenységével kapcsolatos fogyasztói kifogását a fent megadott elérhetőségeken terjesztheti elő.
A hatályos jogszabályok értelmében a szóbeli panaszt (üzletben) a 3351 Verpelét Szabadság Tér 1. azonnal kivizsgálja, és szükség szerint orvosolja, amennyiben a panasz jellege ezt megengedi. Ha az Ügyfél a panasz kezelésével nem ért egyet, vagy a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, akkor a militarykings6@gmail.com a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul jegyzőkönyvet vesz fel, és annak egy másolati példányát személyesen közölt szóbeli panasz esetén helyben azt az Ügyfélnek átadja, telefonon közölt szóbeli panasz esetén azt az Ügyfélnek legkésőbb az írásbeli panaszról szóló részben meghatározott érdemi válasszal egyidejűleg megküldi, és a továbbiakban az írásbeli panaszra vonatkozóan rendelkezések szerint jár el.

A http://www.militarykings.hu az írásbeli panaszt a beérkezését követően harminc napon belül köteles megvizsgálni és érdemben megválaszolni továbbá intézkedni arról, hogy a válasz az Ügyfélhez eljusson. Ha a panaszt a http://www.militarykings.hu elutasítja, köteles álláspontját az elutasításra vonatkozó érdemi válaszában megindokolni.
A panaszról felvett jegyzőkönyvet és a válasz másolati példányát a http://www.militarykings.hu köteles öt évig megőrizni.
A http://www.militarykings.hu az Ügyfél által előterjesztett kifogásokat a megadott közvetlen elérhetőségeken fogadja.

Egyéb jogérvényesítési lehetőségek

Amennyiben a http://www.militarykings.hu és az Ügyfél között esetlegesen fennálló fogyasztói jogvita http://www.militarykings.hu -vel való tárgyalások során nem rendeződik, az alábbi jogérvényesítési lehetőségek állnak nyitva az Ügyfél számára:
Panasztétel a békéltető testületnél. Amennyiben Ügyfél fogyasztói jogainak megsértését észleli, jogosult panasszal fordulni a lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz. A panasz elbírálását követően a hatóság dönt a fogyasztóvédelmi eljárás lefolytatásáról.

Fogyasztóvédelmi hatóság. A termékek minőségével, biztonságosságával és a termékfelelősségi szabályok alkalmazásával, valamint a szerződés megkötésével és teljesítésével kapcsolatos fogyasztói jogvita. Bíróságon kívüli, békés rendezése céljából az Ügyfél eljárást kezdeményezhet a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes békéltető testületnél, illetve fordulhat a 3351 Verpelét Szabadság Tér 1 székhelye szerint illetékes szakmai kamara mellett működő békéltető testülethez. Békéltető Testületre vonatkozó szabályok alkalmazásában fogyasztónak minősül a külön törvény szerinti civil szervezet, egyház, társasház, lakásszövetkezet, mikro-, kis- és középvállalkozás is, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, vagy az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje.
Az Ügyfél lakóhelye (tartózkodási helye) alapján az alábbi Linken elérhető békéltető testületekhez fordulhat a fogyasztói jogvita rendezése érdekében. Jelen pont értelmében együttműködésnek minősül a válaszirat küldése is.

Bírósági eljárás. Ügyfél jogosult a fogyasztói jogvitából származó követelésének bíróság előtti érvényesítésére polgári eljárás keretében a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, valamint a Polgári Perrendtartásról szóló 1952. évi III. rendelkezései szerint.

Online vitarendezés

Ha Ön panaszt kíván tenni egy, az interneten vásárolt termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban, és nem akar feltétlenül bírósághoz fordulni, igénybe veheti az online vitarendezés eszközét. A portál csak akkor használható, ha Ön az EU-ban él. Az európai online vitarendezési platform a következő weboldalon érhető el: http://ec.europa.eu/odr

A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló, a 45/2014. korm. rend. szerinti mintatájékoztató
„1. Kellékszavatosság”
Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?
Ön a http://www.militarykings.hu hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.
Milyen jogok illetik meg Önt kellékszavatossági igénye alapján?
Ön – választása szerint-az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:
Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat.
Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.
Milyen határidőben érvényesítheti Ön kellékszavatossági igényét?
Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívom a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított kétéves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti. Használt dolog esetén ez a határidő egy év.
Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét?
Ön a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.
Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jogai érvényesítésének?
A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást a GI-OR Kereskedelmi és Szolgáltató vállalkozás nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.
„2. Termékszavatosság”
Milyen esetben élhet Ön a termékszavatossági jogával?
Ingó dolog (termék) hibája esetén Ön – választása szerint – az 1. pontban meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.
Milyen jogok illetik meg Önt termékszavatossági igénye alapján?
Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.
Milyen esetben minősül a termék hibásnak?
A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik leírásban szereplő tulajdonságokkal.
„3. Jótállás”
Milyen esetben élhet Ön a jótállási jogával?
Hibás teljesítés esetén a 151/2003. korm. rend. alapján a http://www.militarykings.hu jótállásra köteles a fogyasztónak (fogyasztó: a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy) minősülő vevőkkel szemben, a fogyasztónak nem minősülő vevőkkel szemben pedig a lentiek szerinti jótállásra kötelezi magát.
A jótállás időtartama alatt a http://www.militarykings.hu köteles helytállni a hibás teljesítésért, és csak abban az esetben mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett. A vevő köteles a hibát a hiba felfedezése után haladéktalanul közölni a http://www.militarykings.hu .-vel. Jótállás alapján a vevő – választása szerint- az alábbi igényekkel élhet: kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül a vevő által választott igény teljesítése lehetetlen, vagy a http://www.militarykings.hu számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a http://www.militarykings.hu költségére a vevő is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat.
A javítások, átvizsgálások átfutási ideje jellemzően 1-2 hét, de fenntartjuk a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehet.

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003.(IX.22.) Korm. rendelet 2.§ (1) bekezdése értelmében a jótállás időtartama 1 év.

Mikor mentesül a vállalkozás a jótállási kötelezettsége alól?
A vállalkozás jótállási kötelezettsége alól csak abban az esetben mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett.
Felhívom a figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és jótállási igényt, illetve termékszavatossági és jótállási igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet, egyébként viszont Önt a jótállásból fakadó jogok az 1. és a 2. pontban meghatározott jogosultságoktól függetlenül megilletik.

Adatvédelmi nyilatkozat
A http://www.militarykings.hu a vevők adatait kizárólag saját szerződései, számlázása és könyvelése dokumentálására, illetve hírlevél küldése céljából használja és tárolja. A vevői adatok a szállítás és kézbesítés idejére átadásra kerülnek a futárszolgálatot teljesítő cégeknek (DPD, Magyar Posta DHL,). A futárszolgálatot teljesítő cég szerződésben nyilatkozik az adatok bizalmas kezeléséről. Az adatkezelés mindenkor az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően történik. A vevő saját adatait írásos vagy e-mailben történő kérésre megtekintheti, vagy kezdeményezheti azok módosítását, törlését. A http://www.militarykings.hu adatkezelési szabályzata megtalálható a honlapon.

Domain név
A http://www.militarykings.hu/webaruhaz domain név is a http://www.militarykings.hu . tulajdona. Az oldalon található információk, cikkek bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése nem megengedett. Aki a …………….. webáruházában regisztrálja magát a http://www.militarykings.hu adatvédelmi nyilatkozatát elfogadja. Tárhelyszolgáltatónk a

Magyar Hosting Kft.

H-1132 Budapest

Victor Hugo u. 18-22.

+36 1 700 2323
10. FAQ (kérdések, válaszok)

Hogyan lesz kiszállítva a rendelésem?
A http://www.militarykings.hu a megrendelt terméket futárszolgálattal kézbesíti a vevőnek.

Mikor számíthatok a rendelés megérkezésére?
A megrendelt termékeket géptípustól függően 2-10 munkanapon belül tudjuk kiszállítani. Készlethiány esetén, ez az idő jelentősen meghosszabbodhat, de erről minden esetben értesítést küldünk. Amint a rendelést átadtuk a futárszolgálatnak, egy Értesítés Kiszállításról e-mail üzenetet küldünk a vevő részére a küldemény megérkezésének becsült időpontjáról. A szállítás kizárólag munkanapokon 8-17 óra között történik, pontos időmegjelölés nélkül, ezért szállítási címként célszerű napközbeni, munkahelyi címet megadni. Munkahelyre történő kiszállítás esetén kérjük, ügyeljen arra, hogy a saját neve mellett a cég, vállalkozás nevét és címét is adja meg Szállítási Címként és tájékoztassa a postázással foglalkozó kollégáját, hogy küldeményt vár.

-A rendelésem nem kaptam meg.
Ha kézbesítés során valamilyen probléma merülne fel, a regisztrációkor megadott telefonszámon megpróbáljuk felvenni a vevővel a kapcsolatot.

-Módosítani szeretném a szállítási címet.
Ha a vevő nem kapta meg az értesítő e-mailt a kiszállításról, az adatokat online módosíthatja a DPD Hungária Kft csomagküldő felületén. Amennyiben megkapta az értesítő e-mailt a kiszállításról, az aktuális rendeléshez tartozó kiszállítási címet nem tudja online módosítani. Ebben az esetben kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

-Mennyibe kerül a szállítás?
Szállítási díja bruttó 1490 Ft (az összeg az áfát is tartalmazza). A díjat a rendelés értékéhez automatikusan hozzáadjuk.

-Mi történik, ha a megrendelés útközben megsérül?
Amennyiben a vevő sérült en kapja meg a megrendelt terméket, ne vegye át és azonnal keresse fel ügyfélszolgálatunkat. Amennyiben már átvette, abban az esetben is haladéktalanul keresse fel cégünket.

Vonatkozó jogszabályok
Fogyasztóvédelmi Felügyelőség hatósági tevékenysége során alkalmazott fontosabb jogszabályok:
– Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény;
– A fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény;
– A kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV törvény;
– A termékfelelősségről szóló 1993. évi X. törvény;
– Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) korm. rendelet;
– A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet;
Jótállással, szavatossággal (minőségi kifogások intézése) kapcsolatos jogszabályok:
– 2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről;
Reklámmal kapcsolatos jogszabályok:
• A regisztrációval a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a megadott email címre az üzemeltető reklámot is tartalmazó hírlevelet, illetve kifejezetten reklámot tartalmazó emailt küldjön.
• Ezúton hozzájárulok személyes adataimnak a …………….. általi, a 2011. évi CXII. törvénynek megfelelően, a jelen hozzájárulásom visszavonásáig tartó kezeléséhez és feldolgozásához, marketing hírlevelek és ajánlatok küldése céljából.
• Kijelentem, hogy ismerem a 2011. évi CXII. törvényben és a 2008. évi XLVIII. törvényben meghatározott jogaimat és jogorvoslati lehetőségeimet, különösen, hogy a kezelt személyes adataimról bármikor tájékoztatást kérhetek, és kérhetem azok helyesbítését, illetőleg a törvényben meghatározott esetben kérhetem azok törlését vagy zárolását.
• Tudomásul veszem, hogy a törvényben meghatározott esetben tiltakozhatok az adatkezelés ellen.
• A nyilatkozat bármikor korlátozás és indoklás nélkül visszavonható. A visszavonó nyilatkozat megtételére, illetve az elektronikus hirdetés küldésének megtiltására mind postai úton, mind pedig elektronikus levél útján lehetőséget biztosítunk úgy, hogy a nyilatkozatot tevő személy egyértelműen azonosítható legyen /Grt. 6. § (6)/. A hozzájárulás visszavonására biztosított ezen email címről és postai levelezési címről és postai levelezési címről az elektronikus hirdetésben egyértelműen és szembe tűnően tájékoztatni kell a címzetteket /Grt. 6. § (7)/.

Az Adatkezelő fenntartja magának a jogot, hogy jelen Nyilatkozat tartalmát, különös tekintettel a vonatkozó jogszabályok változására, külön előzetes figyelmeztetés, és utólagos tájékoztatás nélkül megváltoztassa, figyelembe véve a vonatkozó hatályos magyar jogszabályokat. Az esetlegesen módosított Nyilatkozat haladéktalanul közzétételre kerül az Adatkezelő honlapján, felhívva a figyelmet a szövegmódosításra.

Az Adatkezelő tiszteletben tartja és megóvja az Ön személyes adatait. Az Ön által megadott adatokat a mindenkori hatályos magyar adatvédelmi törvénynek, egyéb vonatkozó jogszabályoknak megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik személyeknek nem adjuk át (ide nem értve az Adatkezelő webáruházában vásárolt termék kiszállításában közreműködő futárszolgálatot), nyilvánosságra nem hozzuk , (ide nem értve a nyereményjáték győztese személyének nevét), és azokat csak az Adatkezelő által szervezett nyereményjátékban való részvétel biztosításával kapcsolatosan, illetve az Adatkezelővel elektronikus kommunikációt lehetővé tévő eszközzel kötött adásvételi szerződés, azaz webáruházban történő vásárlás teljesítése érdekében, a szükséges mértékben és ideig, az alábbiakban következőkben ismertetett céllal használjuk fel. A személyes adatok kezelésének célja az Adatkezelő által szervezett nyereményjátékban, valamint a sorsoláson való részvétel biztosítása, a nyertes személy értesítése és személyének azonosítása, valamint a nyertes személyének (nevének) nyilvánosságra hozatala. Az Adatkezelő a személyes adatokat az adatkezelés céljának fennállása alatt kezeli addig, amíg az az adatkezelés célja miatt az szükséges.

Általános adatkezelési elvek:

Az adatkezelés során az Adatkezelő adatfeldolgozót nem vesz igénybe.
Az adatkezelés minden esetben önkéntes; személyes adatai kizárólag az Ön által igénybe venni kívánt nyereményjáték teljesítése céljából, illetve az Adatkezelő által működtetett webáruházon keresztül történő vásárlás teljesítése érdekében, az Ön által adott hozzájárulásnak megfelelően, annak keretei között kerülnek felhasználásra. Az adatkezelés e célnak minden szakaszában megfelel. Az Adatkezelő által végzett adatkezelés jogalapja az érintettek tájékozott, kifejezett hozzájárulása, amelyet az Adatkezelő által szervezett nyereményjátékhoz kapcsolódó játékszabályzat feltételeinek elfogadásával, illetve az Adatkezelő online vásárlásra vonatkozó általános szerződési feltételeinek elfogadásával adnak meg.
Az Adatkezelő az érintett által a regisztrációs adatlapon, illetve webáruházban történő vásárlás esetén az online felületen megadott adatokat számítógépes nyilvántartásba veszi, számítógépes nyilvántartásában rögzíti, illetve tárolja. Az adatok tárolása magyarországi szerverhálózaton történik.
Az Adatkezelő a tevékenysége során technikai és szervezési intézkedésekkel, a technika állása szerint elvárható korszerű biztonsági eljárási szabályok kialakításával gondoskodik az adatok biztonságáról, az adat- és titokvédelmi szabályok érvényre juttatásáról.
Az Adatkezelő az adatokat a legkorszerűbb hardver- és szoftvertámogatás mellett különösen védi a jogosulatlan hozzáféréstől, megváltoztatástól, továbbítástól, nyilvánosságra hozataltól, törléstől vagy megsemmisítéstől, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés ellen.
Az Adatkezelő által kezelt adatokat csak az Adatkezelőnek a jelen Nyilatkozatban meghatározott adatkezelési célok megvalósításában résztvevő munkavállalói, illetve az Adatkezelő webáruházában vásárolt termék kiszállításában közreműködő futárszolgálat munkavállalói ismerhetik meg, akiket a munkaszerződésük és a foglalkoztatásukra vonatkozó jogszabályi rendelkezések alapján valamennyi általuk megismert adat tekintetében titoktartási kötelezettség terhel.
Az Adatkezelő a személyes adatokat az adatkezelés céljának fennállása alatt kezeli. Az adatkezelés addig tart, ameddig az Adatkezelő által szervezett és lebonyolított nyereményjáték be nem fejeződik, illetve az online vásárlás teljesítése meg nem történik. Az Adatkezelő webáruházában regisztrált vevőként bejelentkezett érintettek adatainak kezelése addig tart, amíg az érintett nem jelzi az Adatkezelőnek, hogy nem kíván több hírlevelet kapni az Adatkezelőtől. Az adatkezelés céljának megszűnésekor az Adatkezelő a személyes adatokat visszaállíthatatlan módon törli a nyilvántartásából. Az Adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja.
Az Adatkezelő által végzett adatkezeléssel érintetteknek bármikor lehetőségük van tájékoztatást kérni személyes adataik kezeléséről, az Adatkezelő által végzett adatkezeléshez megadott hozzájárulásukat visszavonni, módosítani, a hozzájárulásukat egyes adatokra, illetve adatkezelési műveletekre korlátozni, illetve személyes adataik kezelése ellen az AvtvInfotv. által meghatározott esetekben tiltakozni. Az Adatkezelő a beérkezett adatkezelésre vonatkozó visszavonási, módosítási igényeket 8 munkanapon belül teljesíti.
Bármikor kérhető a személyes adatok helyesbítése, törlése vagy zárolása. Az adatok törlésére akkor is sor kerül, ha:
• az adatok kezelése jogellenes;
• az adatok hiányosak vagy tévesek, és ez az állapot jogszerűen nem korrigálható;
• az adatkezelés célja megszűnt;
• azt a bíróság vagy az adatvédelmi biztos elrendelte.
Amennyiben az adatok törlésére kerül sor, úgy az Adatkezelő visszaállíthatatlan módon megsemmisíti a rendelkezésére bocsátott, illetve a rendelkezésére álló adatokat.
Ön az alkalmazandó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően bármikor tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen. Tiltakozását az Adatkezelő – az adatkezelés egyidejű felfüggesztésével – a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 nap alatt megvizsgálja, és annak eredményéről Önt írásban tájékoztatja. Amennyiben a tiltakozás indokolt, az adatkezelést – beleértve a további adatfelvételt és adattovábbítást is – az Adatkezelő megszünteti, és az adatokat zárolja, valamint a tiltakozásról, illetőleg az annak alapján tett intézkedésekről mindazokat értesíti, akik részére a tiltakozással érintett személyes adatot korábban továbbította, és akik kötelesek intézkedni a tiltakozási jog érvényesítése érdekében. Amennyiben a tiltakozása alapján meghozott döntéssel nem ért egyet, illetve, ha az Adatkezelő a határidőt elmulasztja, úgy Ön annak közlésétől, illetve a határidő elmulasztásától számított 30 napon belül bírósághoz fordulhat.
Ha a jelen Nyilatkozatban foglaltakon túlmenően további kérdés, észrevétel merülne fel, az Adatkezelő a jelen Nyilatkozat elején megadott elérhetőségeink bármelyikén készséggel áll rendelkezésre.
Kérelem estén az Adatkezelő részletes tájékoztatást nyújt az általa kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat.
A tájékoztatást az Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül közérthetően írásban, vagy elektronikus úton adja meg.
Jelen Nyilatkozatban rögzített adatvédelmi politika az Adatkezelővel szerződött, a jótállási szolgáltatást igénybe vevő ügyfelekre vonatkozik.

2021 http://www.militarykings.hu

Scroll to Top